lauantai 10. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 kirjakooste

2014 oli minulle loistava kirjavuosi! Sain luettua enemmän kirjoja kuin todennäköisesti koskaan elämässäni. Pelkästään viimeisen puolen vuoden aikana luin enemmän kirjoja kuin vuonna 2010 yhteensä.

Tästä kaikesta saa kiittää oikeastaan vain ja ainoastaan kirjastoa. Selkeästi luen eniten, kun minulla on selkeät deadlinet. Kummasti se vauhdittaa lukuinnostusta, kun ne pari mielenkiintoista kirjaa on palautettava kirjastoon muutaman päivän päästä. Olenkin tänä syksynä harrastanut enemmän pikalukua kuin varmaan koskaan aikaisemmin.

Asioiden kaunistamiseksi tein keskeisimmistä luvuista tällaisen taulukon. Idean nappasin toisesta kirjablogista, mutta en nyt enää muista, että mistä. Kiitoksia nimettömälle taholle kuitenkin!


Sen lisäksi omiin muistiinpanoihini jaoin kirjavuoteni "Oscarit". Sieltä löytyy mm. seuraavanlaisia poimintoja:

Vuoden yllättäjä


Kirja oli vaan niin ihana. Ove <3

Vuoden pettymys


Tätä niin moni rakasti, mutta minä vaan en päässyt tähän sisään oikein kunnolla ollenkaan.

Vuoden huonoin:


Otetaan se, joka jäi kesken. Oikein mitään kovin huonoja kirjoja en oikeastaan edes lukenut, jes!

Vuoden paras:


Todella mieleenpainuva kertomus. Lisää perusteita valinnalle löytyy tuolta arviosta.

Sellainen oli vuosi 2014. Myös tämä kirjavuosi on lähtenyt hyvin käyntiin. Luettuja kirjoja on jo useampia ja tavoitteena on, että saisin luettujen kirjojen ennätystä kasvatettua tänä vuonna jälleen. Pyrin 70 kirjaan, joka on minulle aikaisempien vuosien valossa erittäin haastava tavoite, mutta jos tällä vauhdilla jatketaan, sen ei pitäisi olla mikään ongelma.

Hauskaa loppuvuotta kaikille ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...