lauantai 15. elokuuta 2015

Ja taas maratonia! (päivittyvä postaus)

Tässä blogissa ei näköjään kauhean paljon muuta tapahdukaan. Mutta ei se mitään. Näin kesälomalla hieman lukumaratonia kaipailinkin ja onneksi Marika sellainen Oksan hyllyltä-blogissaan laittoi pystyyn. Virallinen maratonpäivä on tänään lauantaina 15.8., joten hyvin ehtii vielä mukaan.


Lukupinoni on aika pitkälle käytännön sanelema. Se nimittäin koostuu lähes yksinomaa eräpäiväänsä lähestyvistä kirjaston kirjoista. Mielenkiintoisia kirjoja on silti paljon mukana ja näiden lukemista odotan innolla.


Loppusuoralla on jo Katja Petrovskajan Ehkä Esther, joka on aika erikoinen lukukokemus. Tarina pomppii vapaalla assosiaatiolla väliin milloin minnekin.

Tällä maratonilla ajattelin päivitellä edistymistä myös tuonne Twitterin puolelle. Lisäsin sen tuonne sivupalkkiin tai sitten @twinkledp -nimellä minut löytää itse Twitteristä. Ajattelin myös kokeilla bloggaamista suoraan puhelimesta, joten saa nähdä meneekö kaikki postaukset sen myötä ihan sekaisin (ainakin ensimmäisellä kerralla meni...) Kaikkea jännää siis luvassa.

Maraton alkaa kuitenkin nyt! Eli

Klo 14.25

Lukeminen jatkuu Ehkä Estherin sivulta 216, jossa isoisä on palannut vihdoin kotiin sodasta yli 40 vuoden jälkeen.


Klo 16.45, n. 60 s.

Ehkä Esther on luettu. Jäi sellainen "ihan kiva"-fiilis tästä kirjasta. Seuraavaksi Holmströmin Sulje silmäs pienoinen kimppuun. En yhtään tiedä mitä odottaa, mutta takakannen teksti tuo mieleen jopa Kuokkamummon.


Klo 19.30, n. 110 s.

Maraton etenee hitaasti, mutta varmasti. Nyt syödään vähän hernekeittoa ja salaattia ja sitten voisi korkata vihdoin maratoneväät. Holmströmin kirja vaikuttaa oikein jännittävältä. Mielenkiintoista nähdä mihin tarina etenee.

Klo 00.00, n. 250 s.

Nyt alkaa jo olla silmät siinä määrin ristissä, että taitaa nukkumaanmenoaika koittaa aika pikaiseen. Mutta huomenna ehtii vielä vähän lukea! Sulje silmäs pienoinen on sen verran jännä, että en tiedä soveltuuko se oikein edes iltalukemiseksi.

16.8.15 klo 10.10, n. 285 s.

Yö on nukuttu hyvin ja nyt vielä viimeinen rutistus. Kovin nopeasti se vuorokausikin kuluu.

Klo 14.20, 458 s.

Se on loppu nyt! Sain Holmströmin kirjan luettua ja vielä viisi minuuttia jäi aikaakin. Oikein hyvä ja jännittävä kirja, voin suositella. Maratonilla oli taas hauskaa, eikä lukeminen tähän lopu. Seuraavaksi hyllyllä odottaa Antti Holman Kauheimmat runot, mutta ensin pitää ottaa selvää, että kuka hitto on tämä Antti Holma, joka tuntuu nyt tulevan vastaan joka suunnasta. Joku tv-tähti vissiin, mutta kun minun telkkaristani ei tule kuin urheilua, niin olen näistä asioista ihan pihalla (ei siis ole urheilija ainakaan) (Jaa joku Putous-tähti nojooo. Jaa niin ja Järjestäjä! En ole sitä lukenut, mutta onhan se vastaan tullut)

Toivottavasti kaikilla oli yhtä hauska maraton! Otetaan taas uudestaan!

6 kommenttia:

 1. Luin Lautturin viime vuonna ja rankkasin kärkeen nuorissa. Holmströmin luin ihan äsken ja pidin.
  Petrovskajan Ehkä Esther on minulla kesken. Hauskaa maratonia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautturi ja Holmströmin kirja ovat lukulistalla molemmat aika korkealla. Molemmilta odotan hyvää. Hauskaa maratonia sinullekin!

   Poista
 2. Houkuttelevan näköinen pino! Sudenveri kiinnostaa minua erityisesti, harkitsin näet sitä omaankin pinoon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä mukavasti valinnanvaraa kun kaikki kirjat ovat potentiaalisesti tosi hyviä.

   Poista
 3. Mukava sivumäärä ja mielenkiintoisia kirjoja sait luettua. Vuorokausi menee aina maratoneissa älyttömän nopeasti, varsinkin jos minun laillani unohtuu haahuilemaan ja tekemään vähän muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ihan sama ongelma. Keskittyminen ei säily sitten millään :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...