perjantai 13. helmikuuta 2015

Lukumaratoonailua!


On taas lukumaratonin aika! Tämänkertaista ystävänpäivän maratonia emännöi Lukutoukan ruokalista. Vielä ehtii myös mukaan!

Tarkoitus on lukea 24 tunnin aikana niin paljon kuin ehtii. Lukuajasta osan on osuttava ystävänpäivälle.

Minun piti aloittaa lukeminen jo aikaisemmin tänään, mutta sitten sisko sattui kylään ja aikataulu venähti. No, onpa sitten huomenna enemmän aikaa lukea.


Etupäässä tulen todennäköisesti lukemaan Paulan Havasteen Tuulen vihoja ja Maria Turtschaninoffin Helsingin alla-kirjaa. Molemmissa riittää lukemista noin 200 sivun edestä, joten näissäkin jo riittää tekemistä. Olen parhaimmillani yltänyt maratonilla päälle 500 sivun, joten saa nähdä, kuinka tällä kertaa käy.


Varakirjoja on haalittu tämän päivän ostosreissulta ja yksi tipahti eilen postiluukusta.


Myös eväät ovat ystävänpäiväteeman mukaiset.

Aloitan siis virallisesti maratonini ihan just kohta, sovitaan että klo 21.45! Hauskaa maratonia muillekin osallistujille!

2 kommenttia:

  1. Intoa lukemiseen. :) Sinulla on mielenkiintoisen oloisia kirjoja. Helsingin alla ja Lemen kiinnostavat minuakin... ja Geisha-keksit on muuten hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Helsingin alla-kirjaa voin jo nyt suositella. Todella vetävää fantasiaa. Geisha-keksit on kyllä niin syntisen hyviä, että yleensä välttelen niiden ostamista. Kummasti kun paketti vaan katoa johonkin parempiin suihin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...