lauantai 14. helmikuuta 2015

Maratonin tilannekatsausta (päivittyvä postaus)

La 14.12.15 klo 11.02

Hauskaa ystävänpäivää!

Aloitin maratonin siis eilen klo 21.45. Kovin hyvin luku-urakka ei lähtenyt käyntiin, koska telkkarin mielenkiintoiset elokuvat varastivat huomioni tämän tästä. Olen huono maratoonari, tiedetään. Tänään kuitenkin täytyy ryhdistäytyä, koska vähimmäisvaatimus on 510 sivun rajan ylittäminen, joka on aiempi ennätykseni.


Jotain olen saanut kuitenkin tehtyä. Olen Helsingin alla-kirjaa lukenut eilisestä noin 80 sivun verran. Tästä jatketaan!

Klo 15.19

Tämän maratonin henkinen valmentautuminen on selkeästi jäänyt pahasti vajaaksi. Homma ei nimittäin nyt oikein suju. Tuossa lueskelun lomassa alkoi väsyttää niin paljon, että nukahdin pariksi tunniksi. Niinhän tässä on nyt sitten käynyt, että aikaa on jäljellä enää kuutisen tuntia ja tuntuu, ettei koko homma ole oikein edes startannut :p Helsingin alla-kirjasta on parisataa sivua kuitenkin luettu. Viimeisiä sivuja viedään!


Klo 16.47

Helsingin alla on nyt luettu! Olipa loistava kirja! Seuraavaksi jatkan Tuulen vihoilla ja saatan kirjastokasastani korkata myös Tieran. Aika alkaa käydä vähiin, mutta saatan virallisen maratonajan jälkeen jatkaa vielä epävirallisesti, jotta saisin näitä kirjoja tosissaan luettua!

Klo 18.54

Lukeminen sujuu nyt hyvin. Jatkoin lopulta Tieralla, jossa on sopivasti samoja teemoja tuon Helsingin alla-kirjan kanssa. Luettujen sivujen saldo on tällä hetkellä siellä 350 sivun tuntumassa. Aika hyvin jo!

Klo 21.45 Maratonin loppu

Viimeinen rutistus oli tiukka, mutta pääsin kuin pääsinkin tavoitteeseeni ja tein uuden sivuennätyksen edellisen 510 sivun tilalle. Luin nimittäin 518 sivua! :D Saavutus sekin. Tieraan olisin tarvinnut vielä 10 minuuttia lisää lukuaikaa, jotta olisin saanut sen hoidettua maratonin puitteissa. Luin sen tietenkin vielä loppuun. Oli muuten tosi hyvä kirja! Suosittelen koko Sammon vartijat-sarjaa kaikille jännityksestä tykkääville lapsille ja lapsenmielisille.

Tähän loppuu minun ystävänpäivän maratonini. Oikein paljon tsemppiä, voimia ja jaksamista vielä niille, joilla oma maraton on kesken. Jaksaa, jaksaa!

6 kommenttia:

 1. Minä sain oman urakkani juuri loppuun. Väsy meinasi tulla pariin otteeseen, vaikka nukuin kunnon yöunet välissä. Onneksi oli tosi kiinnostavia kirjoja pinossa. Ei muuta kuin tsemppiä loppuun saakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Jatkuva kirjojen lukeminen on yllättävän raskasta puuhaa. Helposti alkavat ainakin silmät harittaa, jos ei muuta :) Tosi hyvään saldoon pääsit sivujen osalta!

   Poista
 2. Onhan yksikin luettu jo jotain. Varsinkin jos kirja on mieluisa. Minulla koko homma vasta alkaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä maratonille! Onneksi tätä maratonia ei tarvitse ottaa niin tosissaan. Jos tällä kertaa alisuoriutuu, niin aina voi yrittää uudestaan seuraavalla maratonilla.

   Poista
 3. Onnittelut uudesta sivuennätyksestä! Nämä ovat todellisia urheilusuorituksia loppurutistuksineen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kieltämättä tuntui lopussa, kuin olisi maaliviivan ylittänyt ja oli mukava saada taas hengähtää ihan rauhassa. Toivottavasti kohta maratoonaillaan taas uudelleen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...