sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Lokakuun luetut 2014

Lokakuun koostepostaus tulee nyt hämmentävän nopeasti edellisen jälkeen, mutta yritän olla jatkossa tekemättä koosteita ihan puolivälissä kuuta. Lokakuussa luin viisi kirjaa, koska en vain jotenkin saanut itsestäni enempää irti. Tämä on tosin minulle ihan hyvä keskitason tulos.

Syvällisempää arvioita lähes kaikista kirjoista seurannee jälleen myöhemmin, mutta tässä pikaiset kommentit:

Tuliterä - Timo Parvela: ikiteini minussa tykkää lukea nuortenkirjoja ja olen tästä Kalevala-aiheisesta sarjasta ollut jo pitkään kiinnostunut. Hauska trilogian aloitus.
Ikuisuusvuonon profeetat - Kim Leine: Grönlanti oli kylmä ja ankara, eikä Leine paljon siloitellut todellisuutta kirjassaan. Tykkäsin.
Kaikki oikein - Anna-Leena Härkönen: lottovoitto mullistaa Eevin ja Karin elämän, mutta helpottaako raha kuitenkaan mitään? Hyvin härkösmäinen kirja, ei nyt mitään suuria ihastuksentunteita aiheuttanut, mutta kohtuullinen teos kuitenkin.
Third Degree - Mindy Klasky: ns. serial romance-tyylisen kirjasarjan n:s osa. Olen näitä pyytänyt LibraryThingin Early Reviewers-ohjelman kautta arvioon. Kai näissä joku viihdyttää, kun lisääkin on tuolla luettavana.
Elämä elämältä - Kate Atkinson: huikea teos vuosisadan alun Euroopasta, uudelleensyntymästä ja perheestä.

Seuraavan kuun lukupino näyttää taas tältä:


Mukana on lokakuulta ylijääneitä vanhoja tuttuja ja muutama uusi. Teräs ja Hiljaiset minun pitäisi lukea huomiseen mennessä, koska kirjaston laina-aika kuluu umpeen. Lukemista olisi vielä kolmisensataa sivua. Saa nähdä tuleeko tästä mitään vai täytyykö minun periaatteideni vastaisesti ottaa kirjastosta parin päivän edestä myöhästymismaksuja...

2 kommenttia:

  1. Kunnioitettava määrä, itse etsin edelleen lukuintoani. Ihan harmittaa saamattomuuteni lukemisen suhteen viime aikoina. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni menee joskus kuukausikaupalla, kun en edes avaa kirjaa. Kyllä se lukuinto sieltä taas löytyy! Tuo introverteista kertova Hiljaiset oli muuten aika mielenkiintoinen kirja.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...